Melmelada de Codony

Quan hi traiem el sucre, resulta que el codony és més bo que el codonyat! No oblidem que els codonys s'utilitzaven per a perfumar l’armari de la roba, i és que el seu aroma és realment penetrant. És tan intens, que nosaltres hi hem afegit poma per a suavitzar-ne una mica el seu gust i la seva acidesa.

Pot de 220 g.

Ingredients: codonys, pomes ecològiques, sucre de canya daurada ecològic, suc de llimones ecològiques.

El codony és un d’aquells fruits que no faltaven mai a cap casa de pagès. Sovint només el coneixem pel famós codonyat, però el seu aroma i les seves propietats poden entrar en molts més plats, de l’allioli de codony als pastissos, passant pels estofats i els famosos codonys al forn. Diuen que fins i tot s’utilitzaven per a perfumar els armaris de la roba. Com hem pogut deixar de banda aquest perfum exquisit?

Aquesta melmelada, ni molt menys tan dolça com el codonyat, permet retrobar la finesa d’aquest fruit meravellós.

INTERCOOPEREM

Scroll Up