Salses i condiments

El dolç és important a la vida, però el salat també ens agrada. Tasteu els nostres condiments silvestres, us deixaran parats!

Actualment aquestes són les varietats que tenim. La nostra producció és limitada, experimentem molt, i cada any traiem productes nous. Poseu-vos en contacte amb nosaltres per a conèixer la disponibilitat de producte en cada moment.

 

Salsa de Magranes Agres

La millor recepta mediterrània per aprofitar les magranes de marge, agres, bordes, silvestres, menyspreades. La recepta original prové d’Orient mitjà, on la magrana és un ingredient molt habitual i on es combina la seva acidesa amb tot tipus de plats. A Mallorca també és tradicional menjar-ne per acompanyar la porcella de Nadal. Nosaltres hem adaptat la recepta per fer-ne una salsa ideal per acompanyar carns, peixos, amanides… o a cullerades! Atenció: el resultat és una salsa altament addictiva. Ampolla de 250 ml.

Mostassa de Codony

Dolceta amb un punt picant, una salsa pels amants de les salses originals. La mostassa es cultiva fàcilment a les nostres terres de secà, com és que no la fem servir més? Nosaltres la combinem amb els codonys dels nostres marges, per donar-li el punt dolcet i l’acidesa justa, tot aportant-li aromes afruitats. Deixeu-vos seduir per aquesta salsa, familiar i original a la vegada! Pot de 220 g.

Fem enviaments a tot Catalunya en caixes de 12 pots o 6 ampolles i poden omplir-se amb productes diferents. Per a qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb nosaltres, estarem encantats d’aconsellar-vos!

INTERCOOPEREM

Scroll Up