Els Corremarges
Sòcies Treballadores
- Natacha Filippi és doctorada en història. Té un màster en Investigació Històrica i un màster en Història Contemporània. S’ha dedicat a l’estudi de les transicions democràtiques, les mobilitzacions col·lectives, la construcció de la memòria, l’etnobotànica i els canvis agrícoles. Des del 2013, treballa sobre la sobirania alimentària, l’agroecologia, l’etnobotànica, la recuperació de varietats tradicionals i el consum conscient a través de la formació a adults i infants, la recerca, la divulgació i l’elaboració de productes alimentaris.
- Guillem Figueras Moreu és llicenciat en Història Contemporània i té un màster d’investigació en Història Contemporània. Després d’una incursió en la docència i d’haver tastat el món de la traducció i l’edició, s’ha decantat per la vida al camp. Des del 2012, és recol·lector i elaborador de conserves. No ha deixat mai de realitzar activitats d’educació en el lleure i segueix participant en projectes de recerca i divulgació científica en els àmbits de la història local i l’etnobotànica.
- Àngels Mata Sardà és especialista en les plantes i els seus usos medicinals, cosmètics i dietètics. A més, és filla de pagès i ha conviscut i col·laborat sempre amb les tasques del tros. A les terres familiars sempre han tingut cultius de secà, que li han après a respectar el paisatge que ens envolta i lluitar per a la seva protecció. Ha decidit implicar-me en Els Corremarges per poder viure d’allò que l’apassiona, les plantes. Cada vegada l’apassionen més els tallers adreçats al públic infantil i els projectes escolars.
Equip
- Lídia Clares Silva és directora de lleure infantil i juvenil. Va viure molts anys en una casa de camp on recol·lectava plantes medicinals i produïa els seus aliments. Aquesta vivència li va donar molts coneixements sobre l’ús de les plantes. Una de les coses que més li agrada en el treball amb infants és poder transmetre l’amor i el respecte cap a la natura per conscienciar les futures generacions i transformar la societat en què vivim en més sostenible i respectuosa.