Melmelades

                                                                        

A les publicitats s’hi diu sovint que una cosa és ‘com la de l’àvia’, encara que vingui d’una fàbrica i dugui multitud d’additius. En el nostre cas no es tracta de publicitat enganyosa, sinó de la pura realitat.

Des que ella ja no hi és, hem recuperat les olles i les receptes, i ja fa anys que les fem nosaltres. Amb el temps, hem anat fent proves i experimentant amb tots els fruits silvestres que tenim a l’abast.

AFEGIM POC SUCRE PER DONAR PROTAGONISME A UNS FRUITS MOLT ESPECIALS

Així es nota més el gust de la fruita, la manera de preparar-les és la mateixa: la mateixa paciència i el mateix amor davant dels fogons, amb la mateixa cullera de fusta i, fins i tot, de vegades, amb el mateix davantal.

Per a tu, Mimie, aquesta biscotte amb mantega i confitura!

Actualment (primavera 2024) aquestes són les varietats de melmelada que tenim. La nostra producció és limitada, experimentem molt, i cada any traiem productes nous. Poseu-vos en contacte amb nosaltres per a conèixer la disponibilitat de producte en cada moment.

Fem enviaments a tot Catalunya en caixes de 12 pots o 6 ampolles i poden omplir-se amb productes diferents. Per a qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb nosaltres, estarem encantats d’aconsellar-vos!

INTERCOOPEREM

Scroll Up