Taller “Cuina de les espècies” i Mercat de safrà

Demà dissabte 29, passarem el dia a Santa Coloma de Queralt, on es celebrà la 8a festa Som Terra de Safrà. Al matí tindrem una parada amb les nostres melmelades i salses al mercat, i a la tarda realitzarem un taller de cuina de les espècies, on explorarem el món del safrà i de les …

Aranyons i serves!

Seguim amb les elaboracions de tardor: ja tenim a punt la melmelada d’aranyons i la melmelada de serves, dos dels nostres productes més originals, recuperant gustos oblidats i posant en valor fruits de tardor dels nostres boscos i marges! Aquest any hem tingut sort, ja que hem pogut collir aranyons i serves en quantitat malgrat …

Melmelada de gínjol

Continuem amb la recol·lecció de fruits i l’elaboració de melmelades! Reconeixeu aquest arbre? És el ginjoler, que trobem en alguns jardins de la zona. La seva fusta és molt preuada pels luthiers i músics ja que se’n fan gralles i altres instruments. El seu fruit, el gínjol, és boníssim i es pot menjar tant cruixent …