El passat dia 6 d’agost, vam muntar la nostra parada a Belltall, per la festa de l’all. I és que no només treballem amb plantes silvestres, també tenim els nostres camps i cultivem les nostres verdures. Des de ja fa uns quants anys, som partícips de l’Agrupació de productors d’all de Belltall, que treballa per salvaguardar i promocionar aquesta varietat antiga d’all, cultivat des de temps immemorials a la zona dels Comalats. És un all de gran qualitat, rosat i gustós, que es conserva molt bé, perquè és un all de secà i cultivat en alçada (entre 700 i 900m sobre el nivell del mar). Com que som pocs productors, per la festa de l’all es ven gran part de la producció anual. Cada primer cap de setmana d’agost, és un moment de trobada entre productors i veïns, un moment de festa per a tots nosaltres, per compartir l’alegria de la collita, que aquest any ha sigut prou bona. Per tot això, no hi podíem faltar!
I la setmana que ve, dilluns dia 22, serem també a Santa Coloma de Queralt, per la IV Mostra de productes de la Baixa Segarra, que s’organitza cada any per la Festa major. Serà una bona ocasió per a presentar la nostra novetat de l’estiu: el Xampanyet de saüc!
Veniu a veure’ns i a tastar-lo! Us sorprendrà!