Primer taller d’història popular a Passanant

Divendres vam iniciar una primera sèrie de tallers d’història popular a Passanant. Amb la gent gran que viu al poble durant l’hivern, vam recuperar coneixements sobre el sembrat, la vinya, els ametllers i els olivers. Varietats locals, treballs al camp, cures del bestiar i el ramat, canvis en el model agrícola, i fins i tot dites, refranys i festes populars. Ens van parlar, per exemple, de la Festa Major dels Coniells a Guimerà! Hem pogut gravar un veritable tresor. Moltes gràcies a l’Ajuntament de Passanant i Belltall, al realitzador Michell Rivas, al bar de Passanant i a tota la gent del municipi que s’està involucrant en el projecte. Seguim!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s