Comunitats Corresponsables

Coneixes les comunitats corresponsables?

Són persones que creuen en un projecte productiu i volen anar més enllà de ser simples clients. Així es forma una comunitat, on les persones paguen un preu just pels productes i es responsabilitzen també del projecte. Paguen una quota anual que es renova automàticament cada any i que inclou els costos del producte, de la logística i de la trobada anual corresponsable (el gran moment de fer comunitat i fomentar la bidireccionalitat).

Els impulsors d’aquesta fórmula van ser Tres Cadires, i avui publiquen un article on ho expliquen molt bé.

També hi ha el web comunitatscorresponsables.cat 

A més, avui és un bon dia per donar-vos a conèixer El formiguer, la comunitat corresponsable de @menjamiques

En el següent enllaç podreu trobar tota la informació:

Nosaltres ja formem part de la CC de Tres cadires, de l’Aresta i ara també al Formiguer de Menjamiques. I potser aviat ens animem a crear la nostra 😉 Apostem per un consum conscient i fem viables els projectes de les petites productores!

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *