Reflexió col·lectiva sobre l’etnobotànica

El dia internacional dels museus vam tenir el plaer de conversar amb altres dones vinculades al Museu Terra, en una reflexió col·lectiva sobre l’etnobotànica i la seva capacitat a despertar la curiositat dels més joves sobre el món que els envolta. 

La conversa ens va portar a parlar d’art i de plantes, de vincles comunitaris, dels vincles entre recerca i educació i dels nombrosos espais que s’han anat generant als territoris rurals per abordar els reptes del despoblament i del canvi climàtic. 

Podeu escoltar aquest programa de Territori Rural aquí:
https://www.efmr.cat/blog/2024/05/26/territori-rural-recerca-educacio-i-museus-diumenge-26-de-maig-de-2024/

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *