Acció de comercialització

La xarxa Mosaic de Secà, formada per les cooperatives l’Aresta, Menjamiques, Els Corremarges, Tres Cadires, Fruits del Gaià i Soca-rel, estem unint esforços en una acció de comercialització conjunta per donar a conèixer els valors que ens uneixen, agroecologia, proximitat, economia social i solidària i implicació amb el territori, i que queden reflectits en els diferents productes que elaborem.

En el marc del projecte Ruralitats Comunitàries, durant els mesos de març a maig hem dut a terme una campanya de contacte als més de 200 punts de venda agrupats i un total d’unes 40 visites directes, per donar a conèixer de manera unificada tota la gamma de productes d’aquesta xarxa de producció local i de proximitat.

Els resultats estan sent esperançadors i ens estan permetent incrementar comandes i punts de venda a totes les productores, a més de difondre el nostre amor pel territori i el valor del producte ben fet a un major nombre de persones.

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *