Taller de Cuina Silvestre: Un Viatge de Sabors Naturals

Voleu descobrir un món de sabors amagats a la natura que tenim al nostre voltant?

Aquest dissabte 22 de febrer, Els Corremarges us convida a una experiència única a Fem Cadena, on aprendrem a identificar i cuinar plantes silvestres comestibles del nostre entorn. Un taller pràctic i divertit, on la natura serà la nostra cuina i el paisatge, el nostre plat.

3 plats, elaborats amb ingredients sorprenents i frescos, que us faran redescobrir els sabors de la terra. I el millor de tot: gaudireu d’aquesta aventura culinària en bona companyia.

Quan: Dissabte 22 de febrer, de 17h a 19h 
Preu: 5€/persona 
On: Fem Cadena

Inscripcions: 
Envia un correu a info@femcadena.com 
O bé, truca al 973 314 116

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *