Podcast especial amb la revista Soberanía Alimentaria!

Durant la IX Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades a Igualada, vam tenir l’oportunitat de col·laborar en un episodi molt especial del podcast de Toma la Tierra, produït per la revista Soberanía Alimentaria Biodiversidad y Culturas en associació amb el Col·lectiu Eixarcolant. Aquest episodi bilingüe (català i castellà) recull veus diverses que reflexionen sobre la …

El garrofer, un arbre mil.lenari.

El garrofer, un arbre mil·lenari amb un llegat cultural i gastronòmic impressionant. Al programa Plantes amb història de Espluga FM Radio, hem dedicat un programa a explorar la seva etnobotànica, des dels seus usos ancestrals com a aliment i medicina fins a la seva importància en l’ecosistema mediterrani. També parlem de la feina de la …

El viatge comença amb la recol·lecció dels millors fruits.

El viatge comença amb la recol·lecció dels millors fruits, escollits en el punt òptim de maduració. Us deixem un vídeo de tot el procés perquè pugueu veure com fem realitat cada pot de melmelada. A la cuina, els transformem amb cura i dedicació, cuinant-los a foc lent per preservar tota la seva essència i el …

Nova web, mateixes arrels!

Als Corremarges engeguem un nou any que serà ple de canvis, i fem un primer pas més per apropar-vos els nostres productes i projectes. Estem emocionats de presentar-vos la nostra nova web! Corremarges.cat és ara més intuïtiva, accessible i plena de recursos perquè pugueu conèixer millor el nostre treball, les nostres iniciatives i com formar …