Taller-degustació a Barcelona

Per al proper dimarts dia 30 de juny, hem preparat un nou taller-degustació, aquest cop a Barcelona, en el marc del Festival Ingravid, a l’Arts Santa Mònica.

Com ho diu el títol, serà un taller amb degustació inclosa: estem preparant tot un menú per a fer-vos descobrir les possibilitats infinites de les silvestres culinàries.

Anem a la capital per a parlar d’herbes silvestres comestibles, ja que fins i tot enmig de la jungla urbana, hi podem trobar tot tipus de plantes comestibles! Això sí: el taller us pot servir per a reconèixer algunes espècies i donar-vos idees per a elaborar els vostres plats, però no pas per a collir enmig de la ciutat: eviteu tota zona contaminada, ja sigui pels tubs d’escapament com pels excrements d’animals domèstics! DSC_7999 Taller-desgustació de “males herbes” comestibles A càrrec dels Corremarges

Dia: Dimarts 30 de juny

Hora: 18 h

Públic: Per a tots els públics

Inscripcions a: malesherbesalplat@gmail.com  i tallers@festivalingravid.com

Preu: 12 € (Places limitades, inclou degustació)

Veniu a descobrir el món de les plantes silvestres comestibles!

Parlarem d’unes plantes que les nostres àvies coneixien, recol·lectaven i menjaven, però que avui en dia són considerades com a “males herbes”. Aquestes indesitjables que en general trepitgem, arrenquem o enverinem, en realitat són fonts inesgotables de sorpreses: són nous ingredients, nous gustos i textures que donaran personalitat als vostres plats. A més, són fonts inesgotables de nutrients, són abundants i gratuïts, i us forçaran a canviar la vostra mirada sobre el medi ambient.

Gràcies a jocs d’identificació i a la degustació de diversos plats elaborats amb plantes espontànies de temporada, podreu endinsar-vos en aquest món desconegut que no us deixarà indiferent.

Us hi esperem!