Secció d´etnobotànica

Plantes amb històries #6 i #7! Parlem del sabor dolç de les plantes, del sucre (canya de sucre i remolatxa sucrera sobretot) i dels conflictes que ha generat aquesta passió pel dolç al llarg dels segles, de les plantes que s’amaguen darrere aquest gust tant addictiu. I també parlem de l’àcid, dels vinagres i de la fermentació, de l’agredolç tant característic de la cuina medieval. 

Escolta les nostres dues últimes seccions d’etnobotànica.

(Foto de jonça – Aphyllanthes monspeliensis, una flor dolça que al gent tenia costum de menjar mentre caminava / Foto d’agrella – Rumex pulcher, una fulla amb un gust àcid que trobem creixent de manera espontània en molts llocs).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s