Avui estem d’enhorabona: fa just dos anys que vam constituir la nostra cooperativa!
Ho hem celebrat com sempre, treballant 😉 Fent manteniment al jardí del MVR, iniciant un any més de col·laboració amb EFMR Espluga amb la primera secció de ‘Plantes amb històries’, preparant el curs de conserves d’aquest cap de setmana.
A més, ahir vam conèixer la resolució dels projectes Singulars, i ens l’han donat! Durant el pròxim any, doncs, treballarem fort amb gent que estimem, gent d’altres cooperatives amb qui ens fa moooolta il·lusió col·laborar. Tot plegat per anar construint una vall del Corb més forta, més cooperativa, més viva!
Passet a passet, mica en mica, poc a poc, anem avançant, perquè volem arribar ben lluny i amb unes bases ben sòlides!
Mentre anem fent la nostra feina de formigueta, segueix planant sobre la vall, i sobre les nostres vides, una amenaça que no ens traiem de sobre. Fa pocs dies, una nova planta solar fotovoltaica. Aquesta és «petita», de 2 ha, però resulta que està a només 20 metres del poble on tenim la seu, a 20 metres d’un BCIN del segle 11. No ens deixarem tòrcer i diem alt i clar que no ens deixarem prendre ni un pam de terra agrària!
Aquí seguim, dempeus i orgulloses del que fem, i seguirem redescobrint el passat, tot construint el futur, envoltades de plantes i amb la mateixa il·lusió que el primer dia.

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *