El nostre amic cuiner Pere Bolet, de l’Arravaló de Blancafort, ha sortit al programa Cuines de TV3.
Podeu veure el seu art en aquest enllaç.
I potser trobareu alguna idea interessant del que es pot fer amb ingredients silvestres!
El nostre amic cuiner Pere Bolet, de l’Arravaló de Blancafort, ha sortit al programa Cuines de TV3.
Podeu veure el seu art en aquest enllaç.
I potser trobareu alguna idea interessant del que es pot fer amb ingredients silvestres!
El passat dissabte 13 de juny vam participar a la jornada tècnica “Botànica a la cuina. Espècies, herbes i flors”, que va tenir lloc a Argençola en el marc del 5e Mercat de les espècies. Va ser un honor per a nosaltres presentar una ponència, junt amb experts d’alt nivell com són l’Astrid Van Ginkel, l’Ugo D’Ambrosio Palau i l’Ana Maria Rovira. Nosaltres vam parlar de la nostra feina, amb una ponència sobre “Les plantes espontànies comestibles del marge a la taula: experiències de recol·lectors”.
El mateix dia, també vam muntar parada al Mercat de les espècies, presentant les nostres conserves i fent provar uns deliciosos pastissets d’ortiga.
Va ser una jornada molt enriquidora, plena de trobades interessants i de diàlegs fructuosos amb d’altres actors del mateix sector. Ben segur que l’any vinent repetirem!
Aqui podeu consultar la nostra ponència: