Us presentem la 1a Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades, que tindrà lloc el proper dia 12 de març (dissabte) a Igualada.
En aquesta jornada us oferim la possibilitat única de TASTAR diferents productes elaborats amb espècies silvestres (infusions, amanides, cuina silvestre, condiments i begudes); de participar en XERRADES I TALLERS per descobrir quines característiques tenen aquestes espècies i què podem fer amb elles; d’assistir a TROBADES I TAULES RODONES per parlar sobre el passat present i futur dels usos tradicionals de la vegetació i intercanviar experiències; de degustar un DINAR elaborat amb plantes silvestres; i de passejar per la FIRA DE PRODUCTES SILVESTRES on descobríeu i podreu comprar productes alimentaris fets amb plantes silvestres a Catalunya.
Volem donar veu als coneixements tradicionals de la vegetació, transmesos de generació en generació durant segles i que ara estan en greu perill de desaparició; i ho volem fer demostrant que aquests coneixements, degudament adaptats al context actual, són els fonaments a partir dels quals innovar i transformar el model agroalimentari actual. En el coneixement tradicional hi podem trobar les bases per avançar vers una agricultura més sostenible, una alimentació de qualitat, i un entorn rural dinàmic que contribueixi a la preservació dels valors naturals i culturals de l’entorn.
Totes les activitats (excepte el dinar) són gratuïtes. Per participar dels TASTS i del DINAR cal inscripció prèvia. Trobareu més informació i el formulari d’inscripció a www.eixarcolant.cat
Per qualsevol dubte podeu contactar amb nosaltres enviant un correu a info@eixarcolant.cat o trucant al 690 373 980 (Marc)
Passareu un dissabte diferent i irrepetible en aquesta jornada pionera a nivell català i estatal. Descobriu-ho vosaltres mateixos, no deixeu que us ho expliquin!