Dijous 20 a les 19h30, dins el marc de la Fira de Sant Vicenç de l’Espluga de Francolí, realitzarem un taller de cuina silvestre i d’aprofitament, on explicarem l’evolució històrica de la recol·lecció silvestre i l’ús diferenciat del foc en les societats no sedentàries i en les societats agràries. Explicarem històries, cuinarem amb plantes silvestres i ho provarem!
Activitat amb inscripció prèvia, a l’Oficina del Turisme o https://www.entrapolis.com/entrades/passeig-culinari-per-la-revolucio-neolitica-i-lart-del-foc-entre-la-recoleccio-i-lagricultura
![](https://elscorremarges.files.wordpress.com/2022/01/62a4295.sd_.jpg?w=1024)
![](https://elscorremarges.files.wordpress.com/2022/01/62a4300.sd_.jpg?w=1024)
![](https://elscorremarges.files.wordpress.com/2022/01/programa-fira-sant-vicenccca7-22_pacc81gina_1.jpg?w=1024)