Passejada etnobotànica per l’estany d’Ivars i Vila-sana

El proper diumenge 3 d’abril participarem a la celebració del Dia de l’Estany d’Ivars i Vila-sana amb una passejada etnobotànica infantil pels voltants de l’estany. Aprendrem a reconèixer les plantes tocant-les, olorant-les i jugant amb elles!

Ens trobem a les 11h a l’aparcament de Vila-sana per iniciar el recorregut. Es recomana inscripció contactant amb l’organització del Dia de l’Estany a través de correu electrònic (estany@plaurgell.cat) o per telèfon (973 71 13 13).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s