Melmelada de gínjol

Continuem amb la recol·lecció de fruits i l’elaboració de melmelades!
Reconeixeu aquest arbre? És el ginjoler, que trobem en alguns jardins de la zona. La seva fusta és molt preuada pels luthiers i músics ja que se’n fan gralles i altres instruments. El seu fruit, el gínjol, és boníssim i es pot menjar tant cruixent com arrugat.
Nosaltres en fem una melmelada que sembla una crema per untar. És perfecta per les torrades o al iogurt i també va molt bé per elaborar galetes o pastissos. Els gínjols també es poden conservar assecats o confitats (esperem tenir-ne ben aviat!).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s