Sortim a la revista Cuina!

Encara no coneixes la nostra salsa de magranes agres? Magranes de marge, que ningú aprofita, i que nosaltres transformem en un producte estrella i addictiu! En parlen a la revista Cuina, i expliquen també les nostres tasques de recol·lecció i divulgació, amb un enfoc sobre l’aprofitament dels recursos de l’entorn.

Per cert, si vols provar la nostra salsa (i tot els nostres productes) o regalar-la per nadal, no et perdis la fira que organitza Mercat Arrels aquest dissabte 19 al Museu Marítim de Barcelona, hi serem de 11h a 20h, amb moltes ganes de xerrar i compartir. I també portarem algunes sorpreses silvestres per provar allà mateix!

I a la nostra parada podràs trobar els productes de les companyes de Mosaic de Secà l’Aresta i Tres Cadires. Tot el que necessitis per fer el teu lot de nadal a mida…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s