El final de la tardor s’apropa, i parlem d’un dels seus fruits més emblemàtics en una nova secció de Plantes amb històries, a l’EFMR. La magrana, símbol de vida, fertilitat i unió, està present en la mitologia, l’arquitectura i la literatura de moltes cultures. Originari de l’Iran, el magraner (Punica granatum) ha estat cultivat i naturalitzat en tota la conca mediterrània fa més de 2000 anys i ha sigut fins fa poc un element clau del rebost i la farmacopea popular. En vols saber més? Escolta’ns aquí! https://www.efmr.cat/blog/2022/11/29/informatius-laltaveu-del-dimarts-29-de-novembre-de-2022/

També pots escoltar la secció d’octubre, que vam dedicar a la servera (Sorbus domestica) i als usos que es poden fer dels seus fruits i de la seva fusta: https://www.efmr.cat/blog/2022/10/25/entrevista-judit-garcia-el-nombre-de-beques-100-als-menjadors-escolars-ha-augmentat-notablement/

Recorda que pots trobar totes les seccions Plantes amb Històries al Spotify i a la nostra web.

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *