Gelea de magranes de marge

Avui us volem presentar la nostra última elaboració: la Gelea de magranes de marge.

Elaborar amb fruits silvestres i oblidats ens demana un treball constant d’anar millorant i innovant amb les nostres receptes. La investigació i la creació de nous productes és una de les nostres raons de ser, i també ens engresca i ens motiva a tirar endavant el projecte! Per això cada any traiem Edicions especials, de productes originals i de nova creació, amb receptes que encara poden evolucionar per esdevenir productes definitius de Els Corremarges.

Una de les Edicions especials d’aquest any és la Gelea de magranes de marge. La gelea té una mica més de sucre, ja que les gelees ho requereixen per tenir la textura gelatinosa. Però les nostres magranes són tan potents que gairebé ni es nota la dolçor!

Tasteu-la i dieu-nos com la trobeu! A nosaltres ens sembla que és fabulosa per acompanyar postres, amanides i aperitius.

Si ús xifla la nostra Salsa de magranes, proveu la gelea i flipareu!!

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *