Custòdia agrària i recol·lecció sostenible

Seguim desenvolupant el nostre eix de treball sobre custòdia agrària i recol·lecció sostenible! Hem acabat de redactar el pla de gestió per a dues finques de l’Olivera, amb qui tenim signat un contracte de custòdia. El pla de gestió es centra en el manteniment del paisatge de mosaic, la millora del patrimoni de pedra seca, la identificació i manteniment de la biodiversitat cultivada present als marges dels conreus, la identificació i l’aprofitament sostenible dels recursos de recol·lecció silvestre de les finques, i la promoció del projecte de custòdia agrària i de recol·lecció sostenible com un model de referència en gestió de finques. Per tal de redactar el pla de gestió hem rebut l’acompanyament continu de la XCN. Moltes gràcies per tot!

Amb moltes ganes ara d’engegar les primeres actuacions derivades del pla de gestió, us anirem informant!

Podreu trobar més informació sobre el projecte aquí, i el pla de gestió aquí!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s