Ben aviat us presentarem el calendari de les nostres activitats per aquesta primavera: Fulleda, Belianes, Igualada, Castellserà, Albi, Borredà, Santa Coloma de Farners, Cardedeu, Cornellà, Barcelona, Estany d’Ivars, Sitges… prepareu les vostres agendes!
Quadrats de sembra experimentals
Algunes fotos del taller de cuina infantil de Cornellà
Taller de cuina silvestre pels petits – Biblioteca central de Cornellà
Aquest dissabte 9 de febrer, ens trobareu a les 12h a la Biblioteca central de Cornellà de Llobregat, amb un taller infantil de cuina silvestre. És un taller pràctic on elaborem tapes vàries amb herbes espontànies. Us hi esperem!
Ja tenim la nostra nova línia de productes!
NOVETATS!! Noves receptes, noves etiquetes, nous projectes: us ho presentem tot el proper 24 de novembre a Arbeca, a l’obrador de la Cooperativa Tres Cadires, tot fent un tast de fruits silvestres de tardor. Us hi esperem!!
,
D’entre les teules i les fissures
La revista francesa Panthère première ens va publicar aquest article, sobre ‘males herbes’ comestibles i sabers populars a la tardor del 2017. Aquí trobareu la traducció que n’hem fet al català, moltes gràcies a la Helena per la seva ajuda!
A la Fira del Medi Ambient de Tàrrega: unes fotografies del taller!
Avui us portem algunes fotografies del taller sobre plantes espontànies comestibles a l’hort i varietats tradicionals que vam fer diumenge a la Fira del Medi Ambient de Tàrrega! Moltes gràcies a l’Escola Agrària de Tàrrega per la organització i al Marc Talavera d’el col.lectiu Eixarcolant per acompanyar-nos, i a tots els que vau venir! Fins la propera!
Diumenge 7 d’octubre: Fira del Medi Ambient de Tàrrega
T’interessen les varietats tradicionals que es poden plantar a l’hort? Vols saber quines plantes espontànies de l’hort es poden menjar? T’esperem el 7 d’octubre a Tàrrega, per unes xerrades i un tastet, organitzats amb col·laboració amb l’Escola Agrària de Tàrrega i el Col·lectiu Eixarcolant.
Inscripció gratuïta a mireia.pinol @ gencat.cat
Èxit dels productes de la Vall del Corb a Santa Teca
Us deixem algunes fotos de les tapes que vam servir, amb Rocallaura Cafè, a l’Espai Mercat de Santa Teca: amanida d’herbes i flors silvestres amb salsa de prunes, coca de ceba i ruca de fulla estreta, hamburguesa de xai amb mostassa de mora, malva i pa de l’Aresta, i un pastís de melmelada de saüc amb ganache de xocolata. Gràcies a Santa Teca per convidar-nos a participar, ha sigut un plaer compartir espai amb la Sònia de Carlania i fins la propera!
Aquest divendres 21 de setembre, tornem al Mercat de Santa Teca!
Ens trobareu a l’Espai Santa Teca de Tarragona aquest divendres a les 19:30. Començarem amb un xou cooking silvestre, abans de servir-vos, a les 21:00 unes saboroses tapes de tardor, elaborades en col·laboració amb l’equip de Rocallaura Cafè.
Us hi esperem, veniu a descobrir les plantes espontànies i els fruits de marge de la tardor!
Més informació i tot el programa del Mercat: https://www.santateca.cat/