Hem parlat per la ràdio!

Dissabte dia 1, durant la Fira del Medi Ambient de Tàrrega, vam poder parlar a Catalunya Ràdio, amb l’Albert Marimon, cuiner de La Cava de Tàrrega, i en Pep Nogué, al programa el Suplement.

Els ritmes dels mitjans de comunicació actuals no permeten explicar gaire en profunditat les coses. Tot i això, agraïm molt als companys de Catalunya Ràdio i, sobretot, a l’amic Albert Marimon, per haver-nos donat aquesta oportunitat.

Podeu escoltar el programa aqui!

L’endemà, sí que vam poder aprofundir en el tema de les plantes espontànies comestibles, ja que per segon any consecutiu l’Escola agrària de Tàrrega ens va encarregar fer un taller de reconeixement i cuina d’aquestes bones herbes. Moltes gràcies per la confiança, i esperem tornar-hi l’any vinent!

img_20161002_132801

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *