Temporada de melmelades
Ja estem de ple en temporada de melmelades! Vam començar per la nostra clàssica, la melmelada de mores. Amb la segona, de fruits de saüc, no vam poder resistir i vam elaborar aquesta tarta amb pomes de l’Urgell. Espectacular!
Ja estem de ple en temporada de melmelades! Vam començar per la nostra clàssica, la melmelada de mores. Amb la segona, de fruits de saüc, no vam poder resistir i vam elaborar aquesta tarta amb pomes de l’Urgell. Espectacular!
Aquest dimecres 12 d’agost, a les 17h, estarem al Muse de la Vida Rural fent un taller familiar, on barrejarem tradició i innovació per introduir-vos en l’art de la conserva. Places limitades, inscripcions aquí: https://museuvidarural.cat/conserves-per-a-tots-els-gustos/ Us hi esperem!
Vols conèixer tres maneres de reproduir i disseminar les plantes del nostre entorn? T’ho expliquem aquest dimecres 29 de juliol al Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí, amb el taller Fem explotar la biodiversitat. Inscripció prèvia necessària! https://t.co/1i3BCtTdrH?amp=1
Pels volts de St Joan també elaborem ratafia (pel nostre consum propi ;). Hi posem nous verdes i unes quantes espècies, però deixem tot el protagonisme a les plantes que anem a collir al tros i a l’hort: timó, romaní, tarongina, espígol, sàlvia, camamilla, anís verd, fonoll, varies mentes, etc. Desprès d’uns mesos de maceració …