Estem d’aniversari!

Aquesta setmana celebrem un any com a cooperativa! Un any que hem pres la decisió de canviar de forma jurídica, un any d’assemblees i d’aprenentatges, de debats i de nous projectes, d’emocions compartides i de ganes de tirar endavant.
Un any de recol·lecció de fruits i herbes i d’elaboració de melmelades i salses, patint l’efecte de les gelades tardanes i de la sequera sobre els fruits silvestres i posant en marxa nous projectes per adaptar-nos a aquesta situació.
Un any fent tallers amunt i avall, canviant d’idiomes, canviant de temes i de públic, però sempre divulgant històries etnobotàniques que ens apassionen.
Un any donant a conèixer el nostre nou llibre i reentomant projectes de recerca, fent entrevistes i escoltant la gent, mirant l’empremta que deixem com a societat sobre el paisatge.
Un any dissenyant i mantenint jardins, seleccionant plantes, multiplicant-les i cuidant-les.
Un any intercooperant amb molts projectes afins, teixint vincles amb les amigues de Mosaic de Secà, Paisatges Cooperatius, l’Associació Vall del Corb i Aixopluc, buscant sempre engegar línies de suport mutu, creant espais per compartir.
Un any que ens ha tornat a convèncer que entrar en el món de les cooperatives de treball era una bona idea i que ens queda molt de camí per recórrer per tal d’aportar el nostre granet de sorra a la construcció d’un altre model de treball, de vida, de societat.
Gràcies a totes pel vostre suport durant aquest primer any, sense totes vosaltres no hauria sigut possible!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s