Estem molt emocionades d’haver participat al Ponent Fest, un espai per compartir la nostra passió per la cuina sostenible i amb valors. Vam portar la nostra proposta de cuina silvestre, basada en la proximitat, la biodiversitat i la responsabilitat social, compartint plats únics amb ingredients de temporada i productes de petits productors locals.

Al nostre taller de cuina i tast comentat, vam presentar plats elaborats amb productes de productors/es locals com:
Can Mestre (Argençola): Cigronet
Els Corremarges SCCL (la Sala de Comalats): Melmelada de gavernera, salsa de magranes, herbes i flors silvestres, all de Belltall, pebre de Sichuan
Fem Cadena (Tàrrega): Llimones i peres, tahina.
Fleca l’Aresta (Santa Coloma de Queralt): Crackers d’ortiga, crackers de fajol, carquinyolis
Formatges Sant Gil d’Albió (Albió)
Fruits del Gaià (Bràfim): Ametlles torrades
L’Olivera SCCL (Vallbona de les Monges): Oli d’oliva verge extra
Menjamiques (Bràfim): Crema de garrofa
Sal dels Pirineus (Cambrils)
Tres Cadires SCCL (Arbeca): Ratafia NVA
El nostre menú va ser una fusió de creativitat i sostenibilitat, amb plats com l’amanida silvestre de quaresma amb vinagreta de magrana, humus d’ortiga amb crackers, i postres tradicionals com els carquinyolis i la crema de garrofa.

Gràcies a tots els que ens vau acompanyar!