Temporada d’elaboració de melmelades

Com cada final d’estiu, tornem a iniciar la temporada de melmelades i salses: recol·lectem fruits silvestres i els elaborem a l’obrador compartit de Tres Cadires. Mora, saüc, figa, gínjol, cireretes de pastor, serva, aranyons, prunes, gavernera, magrana… Ens encanta experimentar amb fruits silvestres!

Hem començat amb la recol·lecció de saüc que, com altres fruits aquest any, no ha sortit amb tanta abundància com habitualment, degut a la sequera que ens ha perseguit durant l’estiu. Això dificulta l’elaboració dels nostres productes però, per altra banda, també ens motiva a experimentar amb d’altres fruits que sí que trobem en abundància enguany, com és el cas de les serves!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s