Ja s’acosta Eixarcolant 2017!

Ja és aquí la segona jornada gastronòmica de les plantes oblidades!

Com l’any passat, els companys del col·lectiu Eixarcolant ens han preparat un programa excepcional per a passar un dia apassionant al voltant de les plantes oblidades. Concretament, seran 10 sessions de tasts de productes elaborats amb plantes silvestres i varietats tradicionals, 10 xerrades tècniques, 28 presentacions de projectes, una fira i un tastafira de productes silvestres i varietats tradicionals amb més de 50 parades, 16 tallers, un dinar silvestre, una sortida etnobotànica, un espai on aprendre directament dels avis, exposicions de plantes i llavors, activitats de descoberta, diferents restaurants on degustar plats silvestres cinc demostracions i degustacions de cuina, i una trobada sectorial (que tindrà lloc diumenge 26 al matí, mentre que totes les altres activitats tindran lloc el dissabte 25).

A eixarcolant.cat hi trobareu tota la informació sobre la jornada, amb els formularis per inscriure’s per les activitats que necessiten inscripció prèvia, el cartell i programa detallat, etc.

Nosaltres, com l’any passat, hi col·laborem modestament: muntem paradeta per la fira i oferim productes pel tastafira, i enguany també presentarem el tast de melmelades i farem una petita xerrada de presentació del nostre projecte.

El programa és excepcional, i l’ambient segur que serà d’allò més agradable. Serà un dia perfecte per descobrir o aprofundir coneixements sobre les plantes silvestres i altres vegetals oblidats, tot divertint-se amb activitats pensades per a tots els públics.

Des d’aquí volem agrair l’organització per muntar una moguda tan bèstia. La jornada d’Eixarcolant ja és un festival de referència sobre les plantes oblidades. Us hi esperem que val moooooolt la pena!!

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *